Rețetă de taco cu piept de pui



Aventura cu mâncarea texan-mexicană continuă. Azi am ales să vă prezint o rețetă de taco cu pui și guacamole de la Santa Maria. Am început să încerc și rețete din această zonă a lumii deoarece mi se par simple, rapide și nu fac rabat nici de la gust. Aromele sunt intense și ingredientele proaspete fac orice masă una sănătoasă. Așa este și acest taco cu piept de pui.

Ingrediente:
300 gr carne de pui prăjită sau la cuptor
Taco spice mix
Taco shells
Sos guacamole

Pentru salsa:
1 castravete
1 ceapă roșie
ulei de măsline - 2 linguri
zeamă de lime - 2 linguri
smântână grasă 
pătrunjel
sare, piper

Mod de preparare: Am gătit carnea de pui până s-a desfăcut fâșii și am condimentat-o cu Taco Spice Mix. Pentru guacamole am folosit sosul Dip Tex-Mex style de la Santa Maria care mi s-a părut perfect asezonat pentru gusturile mele. Am asamblat toate ingredientele în Taco shells gata preparate, în straturi de carne, guacamole, salsa și lime pentru un gust fresh. Și pentru că gătitul mă extenuează, iau o pauză cu Taco Spice Mix.

Este un preparat care te lasă să experimentezi diferite gusturi și când ai la baza ingrediente de calitate, orice rețetă este una reușită.

Mulțumiri Buzzstore și Santa Maria România!

Post a Comment

0 Comments